Estem preparant el nou espai virtual per al curs 2017-2018. Si voleu visitar-lo cliqueu a l'ENLLAÇ! 

Eleccions al consell escolar


Benvolgudes famílies,

Properament tindrà lloc a tot Catalunya la renovació parcial dels membres del Consell Escolar dels centres públics. La resolució ENS/2172/2016, de 13 de setembre estableix el calendari del procés electoral. En aquest sentit us fem arribar les següents informacions:

1. En el tauler d’anuncis de l’escola hi ha exposat el cens electoral, la convocatòria d’aquestes eleccions i el calendari previst.

2. Els pares / les mares que desitgin presentar-se com a candidats per a ésser elegits, hauran d’omplir el model de butlleta que tenim a l’escola i presentar-lo a la direcció del centre fins al dia 18 de novembre.

3. El nombre de representants del sector pares/mares al nostre centre és de quatre (4) membres, dels quals cal renovar-ne 2 que formaran part del Consell Escolar del Centre en el període 2016 - 2020. En cas de presentar-se menys de dues candidatures i d’acord amb la normativa vigent tots els membres del sector passaran a ser elegibles.

4. El proper dia 11 de novembre a les 12:30 hores a la sala de professors es procedirà al sorteig de per a la designació de dos pares/mares que, juntament amb el director de l’escola formaran la mesa electoral del sector pares/mares d’alumnes. Així mateix es procedirà al sorteig de quatre pares/mares suplents. Si algun dels pares/mares designats no pogués composar la mesa electoral ho comunicarà per escrit al director de l’escola i aquest resoldrà.

5. Les eleccions del sector pares/mares d’alumnes es realitzaran el dia 29 de novembre de les 15:00 hores fins a les 18:00 hores al vestíbul de l’escola.

6. Per a qualsevol dubte o errada en els llistats de pares, adreceu-vos a la direcció del centre.

Us animo a participar en el procés i així escollir els vostres representants en el Consell Escolar, màxim òrgan de participació i representació de l’Escola.

A continuació hi trobareu la convocatòria d'eleccions i models d'altres documents relacionats que us poden interessar.

Convocatòria eleccions al consell escolar.
Model presentació candidatures.
Model supervisors sector pares i mares.

Més informació en aquesta web de la Generalitat de Catalunya: CONSELL ESCOLAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada