Estem preparant el nou espai virtual per al curs 2017-2018. Si voleu visitar-lo cliqueu a l'ENLLAÇ! 

dilluns, 21 de desembre de 2015

El pessebre dels alumnes de 4t

Ja fa uns quants anys que els alumnes de quart són els encarregats de fer el pessebre de l’escola i anar-lo ampliant amb més elements. Aquí teniu la seva experiència:
Aquest any ens tocava fer el pessebre a nosaltres.
Primer no sabíem que fer però després, vam pensar que seria molt bona idea fer un temple i a mida d’anar pensant se’ns va acudir de fer un riu. Com que érem massa persones vam decidir fer 2 grups, un grup faria el temple i l’altre el riu i un pont. Després d’haver decidit vam posar-nos-hi ràpidament. La cosa anava molt bé, tan bé que la feina que ens tocava la fèiem ràpid i bé. Els nens que fèiem el riu vam fer-lo molt bonic. Primer vam començar dibuixant el riu en unes làmines, després vam posar la plastilina blava per damunt i pels costats plastilina verda. Llavors alguns nens els hi va venir al cap la idea de fer plantes, també vam posar-hi arbres i roques perquè quedés més bonic. Fins i tot vam ficar un niu de pollets a dalt d’un arbre. El pont el vam cobrir de plastilina després que una senyoreta d’extraescolars (l’Olga) ens ajudés a construir-lo.
Els del temple vam haver de fer servir una caixa molt gran que vam cobrir de plastilina blanca, fèiem capes molt fines per no gastar tant material. Amb la plastilina vermella van fer una porta pel temple i amb xurrets unes trenes que adornàvem la porta del temple. També vam acabar una casa que es va quedar a mig fer l’any passat.
Volíem fer un banc però al final es va convertir en un indicador que indicava cap on era Betlem i cap on era Jerusalem.
Quan ho vam acabar tot vam baixar a baix i vam col·locar el pessebre.

Va ser una experiència molt bonica!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada